Новини від British Insurance

Що робити, якщо захворів у чужій країні?
Переміщаючись за кордон з будь-якої причини: відрядження, просто відпочинок чи спортивний відпочинок у горах, придбайте страховку і ніколи цього не забувайте. Незважаючи на те, що це не є обов’язковою вимогою при туризмі до Європи. У разі настання, зазначеного у договорі страхового випадку, у разі травми або якщо захворів за кордоном, матимете покриття витрат за стаціонарним лікуванням або амбулаторним (виклик лікаря додому), а також невідкладну допомогу та оплату необхідних ліків.
Читати статтю →
7 липня 2023, 23:18
Все про туристичне страхування в Україні?
Вирушаючи у відпустку, будь-яка людина мріє про прекрасний відпочинок, приємні пригоди і тільки позитивні емоції. І звичайно не хочеться думати про можливі проблеми зі здоров’ям, несподівано відкладений рейс, втрату багажу, погану роботу туристичного оператора і т. д.
Читати статтю →
24 червня 2023, 19:07
Що треба знати про подорожі в епоху коронавируса і про страхування виїжджаючих за кордон

З кожним днем ​​все більше країн стають доступними для відпочинку і подорожей українцями.  З одного боку, це дуже добре, літо є літо і відпочити хочеться.  З іншого ситуація настільки хитка і мінлива, що немає гарантії спокійного відпочинку, до якого звик.  Для того щоб мінімізувати ризики, сподіваємося тільки в цьому році, доведеться в обов’язковому порядку дотримуватися ряду умов.

Перше.  Не сподівайтеся на звичне: є тур, є квиток значить все ОК!  Обов’язково перед поїздкою зв’язатися з турфірмою, де набували тур перевірити статус бронювання і актуальну інформацію про карантинні заходи в країні куди їсте.  Якщо в турфірмі не можуть відповісти на це питання спочатку подумайте наскільки серйозна ця організація, якій ви довірили свій відпочинок і гроші, а після зверніться з цим питанням в МЗС або дипустанови приймаючої країни в Україні.

Читати статтю →
29 липня 2020, 23:30
Що треба знати про страхування виїжджаючих за кордон

У туристичних поїздках ризик настання негативних ситуацій досить великий.  Це пов’язано з попаданням людини в незвичні для нього умови: інша країна, інша мова, інші умови життя, інше харчування і т.д.  Тому передбачити проблеми зі здоров’ям, втратою майна, організацією турів, через велику кількість ділових партнерів і посередників по туристичному бізнесу, досить складно.  Тому багато країн ввели вимоги наявність страхового поліса у громадян інших країн при відвідуванні їх території.

Читати статтю →
23 липня 2020, 15:57
Українців вже чекають 39 країн

Пандемія Covid-19 внесла серйозні зміни в звичне життя громадян усього світу.  Вперше для багатьох любителів подорожей бажані поїзди стали недоступні через закриття кордонів для всіх громадян певної країни.  Потроху ця ситуація починає змінюватися.

Так на 21 липня наших громадян вже готові прийняти 39 країн.

Читати статтю →
23 липня 2020, 15:44