Скільки коштує страховка на авто в Україні в 2024 році

Чи обов'язкова страховка на авто?

Калькулятор страхування авто

Мінимальни тарифи страхових компаній та мінимальні ціни для вас на сайті British Insurance

Добровільна цивільна відповідальність (ДЦВ)

Калькулятор страхування Зелена картка (Green card)

 

Ми відслідковуємо та бачимо значний інтерес водіїв щодо вартості цін на поліси: страховки авто в Україні. І в першу чергу автоцивілки, а також Зеленої картки та ще і Туризму. Ми давали повні пояснення по автоцивілці в воєнний час.

Чи обов'язкова страховка на авто?

Опубліковані нами раніше повні інструкції щодо обов’язковості автоцивілки водіям з повним переліком окремих категорій водіїв, хто має пільги на ОСЦПВ. Якщо ви не відноситесь до цих  категорій, то ви повинні мати обов’язково поліс ОСЦПВ. В разі відсутності водій має наступні проблеми згідно законодавства:

  • Штраф при зупинці поліцієй в розмірі 475 грн. при неможливості підтвердити наявність страховки.
  • Штраф при зупинці поліцієй в розмірі 850 грн., якщо автоцивілка взагалі не оформлялася або термін її вже минув.
  • Штраф, в разі якщо водій виступив винуватцем ДТП і не мав поліса автоцивілки, а потім повне покриття  збитків постраждалого коштами винуватця.

Калькулятор страхування авто

Ми також давали для ознайомлення повні інструкції для вас щодо правил розрахунку вартості ціни поліса ОСЦПВ. Але треба знати теорію та нормативні документи щодо регулювання тарифу по полісу автоцивілки. Хто захоче ознайомитись з розрахунком тарифу, то тисніть та ознайомитесь, як і дуже багато користувачів сайту, з коригувальними коефіцієнтами ОСЦПВ та їх розміром. Для легкості для вас і розроблена технологія автоматичного розрахунку вартості в залежності від ряду факторів:

  • Місце офіційної реєстрації
  • Вид авто
  • Об’єм двигуна
  • Наявність пільг.

Для автоматичного розрахунку ціни любої страховки авто ви заходите на сторінку калькулятора страхового продукту. Заходимо спочатку на сторінку калькулятора автоцивілки:

1. Обравши спочатку розрахунок по параметрам (без вказання номеру авто), введіть вид вашого транспорту, місце вашої прописки та об’єм двигуна.

2. Натисніть «Розрахувати вартість».

3. Ви зразу отримаєте вартість автоцивілки по усім страховим компаніям.

4. Обравши  страхову, тисніть «Купити онлайн».

Мінимальни тарифи страхових компаній та мінимальні ціни для вас на сайті British Insurance

Ми повідомили вас, що зростання вартості автоцивілки в 2023 році, відбулося майже на 17%. На калькуляторі ви швидко отримаєте тариф та ціну зі знижкою  за умовою: найдешевша страховка на авто в Україні.

Вводимо легковий автомобіль, об’єм двигуна 1600 куб. см максимальну франшизу 3200 грн. та місце Тернопіль і маємо мінімальні тарифи без знижок у двох компаній: СК «Оберіг» (934 грн.) та СК «Кредо» (948 грн.). Зі знижкою ви у нас отримаєте мінімальну ціну для вас 749 грн. від СК «Кредо». Така ж ціна буде для Луцька. З нулевою франшизою тариф збільшиться для ціх міст на 339 грн. від СК «Оберіг». А зі знижкою -1044 грн.

Звичайно, що для Київа мінімальна ціна для франшизи 3200 грн. буде вже 1765 грн., а зі знижкою 1447 грн. Оформляйте автоцивілку по вигідній для вас ціні.

Розрахувати вартість ОСЦПВ та ДЦВ

Розрахувати вартість ОСЦПВ та ДЦВ

Розрахувати тут вартість ОСЦПВ та ДЦВ

За держ. номером
За параметрами авто
Cтрахові компанії, які ми відібрали по методиці Британської надійності
не використовуйте поле, якщо авто тільки зареєстроване
Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Зі знижкою до 22% 

Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги
Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Зі знижкою до 22% 

Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Вказуйте правильне місце реєстрації власника ТЗ – страхова компанія не зареєструє поліс з невірно вказаним населеним пунктом

Добровільна цивільна відповідальність (ДЦВ)

Ліміт виплати по автоцивілці був збільшений до 160000 грн., але його не порівняти з Європейськими лімітами. Авто у нас не дешеві і пошкоджені частини авто також не дешеві. Тому при значному пошкодженні при ДТП вам придеться доплачувати особисто. Чому ми і рекомендували мати оформлений ДЦВ. Адже вже більше 5% ДТП мають дуже великі збитки. З винуватця обов’язково відсудять не покритий збиток полісом автоцивілки. Виберіть самі додаткове покриття прямо тут. Максимальне воно 1 млн. грн., а мінімальне 100000 грн. всього лише за 285 - 300 грн. за поліс ДЦВ.

Калькулятор страхування Зелена картка (Green card)

Щоб пересуватись за кордоном України треба обов’язково мати Зелену картку, яка є в країнах аналогом нашої автоцивілки. В цій статті ви отримаєте усі необхідні вам інструкції, щоб не втратити значні кошти за кордоном. Для визначення ціни Зеленої карти вам необхідно вказати лише вид транспорту, країну та термін перебування. Ви відразу отримаєте ціну, яка сьогодні у всіх однакова.

При цьому мінімальна вартість Зеленої картки 1002 грн. на 15 днів.

Новини по темі: