Як заощадити на ОСЦПВ?

Поліс обов'язкового страхування автоцивільної прямовисно повинен мати кожен водій - це правило. Формування його ціни закріплено законодавчими актами - це теж правило. Всі договори реєструються в електронній базі Моторного бюро, доступ до якої має Дорожня поліція України, тобто купувати дуже дешевий поліс, який може виявитися фальшивим, немає сенсу, все одно доведеться платити штраф.

З чого формується ціна

Виникає питання, чи можна придбати недорогий, але надійний, який відповідає співвідношенню ціна / якість поліс ОСЦПВ?

Так можна. Але щоб зрозуміти, як це зробити коротко розберемося, як формується ціна, вірніше з чого вона складається. Вона визначається за формулою множення коефіцієнтів на базовий платіж (291 грн.) та застосування знижки при наявності пільг. Коефіцієнти можуть бути підвищуючими і знижуючими.

Так К1 характеризує тип транспортного засобу і об'єм двигуна. Чим більше двигун, тим більше коефіцієнт, тим дорожчий поліс.

К2 - місце реєстрації власника транспорту. Чим більше населений пункт - місце реєстрації, тим і ціна вища.

К3 - сфера користування автотранспорту. Якщо використовуєш його як таксі, то ризик потрапляння в ДТП більше, а значить поліс дорожче.

К4 - водійський стаж. Чим він більший, тим поліс дешевше.

К5 - період використання полісу. Якщо використовуєте транспортний засіб менше, ніж рік, поліс дешевше, ніж на рік. Мінімальний термін 6 міс. Але вигідніше купувати на один рік, тому що за 6 міс. Ви заплатите 70% від вартості річного полісу.

К6 - їздиш без аварій - плати менше.

К7 - термін дії договору, як правило, 1 рік.

К8 - спосіб купівлі полісу. В електронному варіанті буде трохи дешевше.

Тепер на чому можна заощадити?

По-перше, найголовніша економія - це вибір страхової компанії, яка, в разі ДТП, без тяганини оплатить за Вас потерпілому вартість нанесеної Вами шкоди. Тобто ви економите на послугах оцінювачів, адвокатів, судові витрати, ліках для відновлення нервової системи. Якщо ви не особливо знайомі з тонкощами страхового ринку, в цій економії Вам допоможе страховий брокер Oукшотт. Безкоштовно для Вас, він допоможе Вам не тільки знайти таку страхову компанію, але і буде Вас вести в процесі дії полісу, вирішуючи всі можливі проблеми.

По-друге, 5% від вартості полісу, можна заощадити, включивши в договір - франшизу, тобто суму, яка не буде виплачуватися страховою компанією. Але це краще робити, якщо Ви досвідчений водій, впевнений в своїй майстерності.

По-третє - покупка електронного полісу, це також знизить вартість на 10%.

По-четверте - придбати поліс на сайті Вritish Insurance Ви отримуєте не тільки ще додаткову знижку, але і можливість, порадитися, задати будь-яке питання, і вирішити будь-яку проблему в період дії полісу. Успіх можливий при надійному захисті.

Розрахувати вартість ОСЦПВ та ДЦВ

Розрахувати вартість ОСЦПВ та ДЦВ

Розрахувати тут вартість ОСЦПВ та ДЦВ

За держ. номером
За параметрами авто
Cтрахові компанії, які ми відібрали по методиці Британської надійності
не використовуйте поле, якщо авто тільки зареєстроване
Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Зі знижкою до 22% 

Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги
Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Зі знижкою до 22% 

Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Вказуйте правильне місце реєстрації власника ТЗ – страхова компанія не зареєструє поліс з невірно вказаним населеним пунктом

Новини по темі: