Як вигідно купити автостраховку під час війни

Війна та військовий стан не скасував обов'язковий вид страхування автоцивільної відповідальності ОСЦПВ. Як це можна пояснити:

• Кожен власник транспорту під час війни має підвищені ризики та потенційні причини фінансових збитків сімейних бюджетів

• Страховики продовжують виплати під час війни. Ми написали це в окремій статті в нашому блозі сайту https://britishinsurance.com.ua/article/yak-ukrainski-strakhovi-kompanii-viplachuyut-vidshkoduvannya-klientam-pid-chas-vijni

• Ми про це докладно писали, що за рекомендацією НБУ, страхові компанії спростили процедуру врегулювання ДТП та інших страхових випадків щодо всіх видів страхування.

• НБУ, як регулятор страхового ринку, і надалі контролюватиме дії страхових компаній для збереження прав клієнтів.

• Ми, як офіційний британський посередник, допоможемо вам у разі проблем зі страховою компанією.

Тому вам і самим потрібно подумати про своєчасне продовження договору ОСЦПВ для власного захисту та зменшення потенційних збитків. Ми British Insurance  https://britishinsurance.com.ua, як Британський сайт-агрегатор, забезпечимо вам надійність, швидкість та зручність порівняння та вибору умов страхування, та найголовніше вигідну ціну.

І так ще раз, як оформити автоцивілку.

1. Зайдіть через калькулятор або за держномером або параметрами автомобіля на сторінці автоцивілки або прямо тут.

Розрахувати вартість ОСЦПВ та ДЦВ

Розрахувати вартість ОСЦПВ та ДЦВ

Розрахувати тут вартість ОСЦПВ та ДЦВ

За держ. номером
За параметрами авто
Cтрахові компанії, які ми відібрали по методиці Британської надійності
не використовуйте поле, якщо авто тільки зареєстроване
Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Зі знижкою до 22% 

Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги
Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Зі знижкою до 22% 

Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Вказуйте правильне місце реєстрації власника ТЗ – страхова компанія не зареєструє поліс з невірно вказаним населеним пунктом

2. Виберіть поліс виходячи з Найдешевшої ціни або British Insurance рекомендує. І у нас найкращі та реальні знижки до 21%.

3. Визначтеся з франшизою.

4.Радимо обрати поліс із додатковим покриттям по відповідальністі хоча б у 100.000 грн. Не дешево був до війни і тим більше сьогодні ремонт.

5. Як і у мирний час заповніть форму, вказавши дані транспортного засобу та саме місто реєстрації власника, як у техпаспорті, а не страхувальника. Вкажіть у формі особисті дані або дані покупця поліса, який на законних підставах керує транспортом.

6. Самі вибирайте одну з двох офіційних та надійних платіжних систем та оплачуйте банківською карткою.

Готовий поліс ОСЦПВ після оплати прийде у форматі PDF на email, який ви вкажіть і має свій унікальний номер, і він одразу фіксується в базі МТСБУ. Він має повну юридичну силу нарівні з паперовим бланком. Ви маєте право роздрукувати його на принтері, якщо вам захочеться мати і паперовий варіант. Є бажання переконатись, що поліс в офіційній ЦБД МТСБУ – перевірте: його дію можна перевірити на офіційному сайті МТСБУ за посиланням https://policy-web.mtsbu.ua. Перевірка відбувається чи за номером автомобіля, чи за номером полісу автоцивілки.

Коли та чому страховик не заплатить під час війни

Існує офіційне поняття покриття договору страхового продукту. Для полісу ОСЦПВ це покриває можливе завдання шкоди здоров'ю та майну іншим учасникам дорожнього руху, будь то атотранспорт, велосипедист, пішохід тощо. Тобто за вас виплатить страхова компанія, з якою ви уклали договір через наш сайт. Якщо ж автомобіль пошкодився від наслідків воєнних дій: попадання уламків під час вибуху, снаряда – це не покриває поліс ОСЦПВ, як і страхування, наприклад, житла.

Ми з вами.

Новини по темі: