Електронний або паперовий поліс ОСЦПВ? Чим відрізняються і який дешевше?

За змістом електронний поліс ОСЦПВ не відрізняється від паперового. Обидва поліса мають QR-код. Найголовніша відмінність, про який потрібно сказати, паперовий поліс потрапляє в базу МТСБУ через деякий час, іноді це може обчислюватися і декількома днями, а електронний моментально після його онлайн оплати.

 

Чому ми вам рекомендуємо електронний поліс

 

Звичайно, паперовий поліс підкуповує своєю звичністю і його можна відчувати на відміну від паперового. Але електронний поліс також можна роздрукувати, і він буде в паперовому вигляді. Перевага електронного, що Ви його можете завантажити в свій телефон або планшет. Можете мати і паперовий дублікат.

 • Потрібно відзначити, що електронний поліс автоцивілки має таку ж юридичну силу, як і паперовий поліс.

Поліс ОСЦПВ формується в форматі PDF і має свій унікальний номер, який відразу фіксується в базі МТСБУ. Після того, як Клієнт сплатив поліс автоцивілки, він отримує його на електронну пошту, яку він вказав при оформленні поліса. Після укладення договору автоцивілки його дію можна перевірити на офіційному сайті МТСБУ www.mtsbu.ua

Якщо поліс є в базі МТСБУ, то на сторінці з'явитися інформація про полісі: номер поліса і буде написано, що він діє, інформація про страхову компанії - назва та контактні дані, інформація про застрахованому автомобілі - державний номер, ВІН код, тип транспортного засобу, марка і модель.Якщо ви купили поліс, але він вступає в дію пізніше, а не на наступний день після покупки, то біля номера поліса буде написано, що він не вступив в дію. Напис: «Чинний» з'явитися з дати його вступу в дію, яка вказана в полісі ОСАГО.  

 • Ще один плюс на користь електронного поліса - це його вартість. Він, як правило, на 100-200 гривень, в залежності в вартості страховки, буде дешевше коштувати, ніж паперовий поліс. Чим це пояснюється? У страхової компанії немає витрат на бланки автоцивілки, а також не несе відповідальності за втрату бланків суворої звітності автоцивілки.

 • Купуючи поліс ОСЦПВ онлайн у Вас є можливість відразу порівняти кілька пропозицій від різних страхових компаній і вибрати тe, яка Вам найбільше підходить . Ваш вибір буде виходячи з порівняння умов по франшизі, позиції страхової компанії, наявності у неї додаткового покриття (ДЦВ), яке дасть можливість підвищити ступінь своєї захисту і звичайно ж ціни. Ви самі при цьому вибираєте переваги для себе.

 

Як купити електронний поліс ОСЦПВ

 

 • Необхідно з ноутбука, комп'ютера, смартфона зайти на британський сайт-агрегатор BritishInsurance https://britishinsurance.com.ua і увійшовши через калькулятор, вибрати страхову компанію і відповідні вам умови страхування. Після цього заповнити форму для оформлення поліса: поля по вашому транспортному засобу і поля персональних даних. Можна зробити це прямо тут.

Розрахувати вартість ОСЦПВ та ДЦВ

Розрахувати вартість ОСЦПВ та ДЦВ

Розрахувати тут вартість ОСЦПВ та ДЦВ

За держ. номером
За параметрами авто
Cтрахові компанії, які ми відібрали по методиці Британської надійності
не використовуйте поле, якщо авто тільки зареєстроване
Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Зі знижкою до 22% 

Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги
Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Зі знижкою до 22% 

Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Вказуйте правильне місце реєстрації власника ТЗ – страхова компанія не зареєструє поліс з невірно вказаним населеним пунктом

 • Перевірте уважно всю інформацію, яку ви внесли і підтвердіть правильність введеної інформації;

 • Сплатіть покупку за допомогою банківської карти, користуючись на вибір однієї з платіжних систем Portmone або Fondy з повною гарантією безпеки;

 • Підтвердіть отримання страховки з використанням SMS повідомлення і отримати свій електронний поліс ОСАГО на e-mail.

 

Яке авто можна застрахувати онлайн

 

Купити страховку можна будь-який транспортний засіб, включаючи вантажівку, автобус, причіп, що належить як фізичній, так і юридичній особі. Оплата при цьому здійснюється картою через одну з двох поданих на сайті платіжних систем -вибір за вами.

 

А ось так виглядає електронний поліс.

 

Причини оформити електронний поліс ОСАГО

 

Тепер про причини: чому краще оформити і купити електронний поліс автоцивілки:

 • Це швидко і не виходячи зі своєї квартири, будинку, офісу.

 • Дешевше.

 • Можливість вибору умов і ціни самостійно без походу в офіс страхової компанії або до агента.

 • Поліс завжди з вами в смартфоні і його неможливо втратити.

Як експерт вам ще додам. Якщо у вас будуть якісь проблеми з виплатами страховою компанією - телефонуйте, будемо вас консультувати.

При перевірці поліса патрульної поліцією ви маєте право пред'являти саме електронний поліс без жодних сумнівів. Ну і найголовніше: ми не торгуємо полісами тих страхових компаній, які мають статистику(показники) за останній звітний квартал, яка говорить про її ненадійність. Така наша методика. І користуйтеся нашими знижками.

Вдалих Вам придбань!

Найчастіші запитання

Який поліс ОСЦПВ краще вибрати електронний чи паперовий?

Звісно, ​​ми вам сьогодні порекомендуємо електронний поліс. Юридично вони мають однакову силу та обидва мають QR-код. Крім того, електронний відразу ж потрапляє в базу МТСБУ, а паперовий ні. Ну і, крім того:

  • Ви можете завантажити його на телефон або планшет;
  • Ви можете зробити собі його паперовий дублікат, відправивши отриманий вами PDF-файл поліса на друк.

Де дешевше ОСЦПВ в офісі чи онлайн?

В офісі страховому або агентському офісі він завжди буде дорожчим. Адже там треба платити зарплату працівникові, який оформляє поліс. Ну і вибирайте особисто вигідний вам поліс:

  • завдяки нашій знижці;
  • порівнюючи ціни різних страхових компаній та їх надійність, ознайомившись із Рейтингом страхових.

Чи потрібно возити із собою оригінал поліса ОСЦПВ?

Якщо у вас поліс паперовий, то ви повинні мати його оригінал із собою. У разі електронного поліса, майте його просто у смартфоні. Поліція при зупинці прийматиме його у всіх можливих випадках вашої зупинки ними.

Новини по темі: