Карантин не зупинив зростання ДТП

Заклик керівництва країни в період карантину перебувати вдома і виходити або виїжджати тільки при необхідності придбати продукти чи ліки не вплинула на скорочення Дорожньо-транспортних пригод і постраждалих в них як автовласників, так і інших учасників поїздок.

Так Національна поліція України в січні-березні 2020 року зареєструвала 36,172 тис. ДТП, що на 2,76% більше, ніж за аналогічний період 2019 року.  При цьому кількість травмованих в них збільшилася на 20,8% до 6,37 тис. чол, загиблих на 23,84% або 748 людини.

Експерти вважають, що основною причиною зростання ДТП на дорогах при скороченні виїжджає автотранспорту, є недотримання швидкісного режиму.  Люблять наші люди швидку їзду.

І як показує статистика Нацполіціі особливо в Запорізькій області де в першому кварталі кількість аварій зросла на 18,7%, Дніпропетровській на 8,6%, Одеській на 3,3%, Київській на 3,2%, Львівській на 3%.

А ось водіям Києва -респект, в столиці мало не вперше кількість ДТП скоротилася, нехай на 1,6%, але їх стало менше.  Але все одно більше 9 тис. Тільки київських автовласників зіткнулися з несподіваними матеріальними втратами, проблемами зі здоров'ям викликаними ДТП і т.д.  і в цій ситуації поліс ОСАГО для багатьох став хорошою підтримкою, в складній ситуації.

 І все одно як ви його купували в електронному варіанті, зі знижками, на сайтах агрегаторах типу Вritish insurance, або в офісі страхової компанії, страховик або Моторне бюро виконають узяті зобов'язання.

Розрахувати вартість ОСЦПВ та ДЦВ

Розрахувати вартість ОСЦПВ та ДЦВ

Розрахувати тут вартість ОСЦПВ та ДЦВ

За держ. номером
За параметрами авто
Cтрахові компанії, які ми відібрали по методиці Британської надійності
не використовуйте поле, якщо авто тільки зареєстроване
Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Зі знижкою до 22% 

Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги
Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Зі знижкою до 22% 

Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Вказуйте правильне місце реєстрації власника ТЗ – страхова компанія не зареєструє поліс з невірно вказаним населеним пунктом

Новини по темі: