Карантин не вплинув на укладання та пролонгацію договорів ОСЦПВ

За попередніми оцінками Моторного (транспортного) страхового бюро України карантин, оголошений в Україні, щоб уникнути поширення COVID-19, не вплинув на укладення нових договорів обов'язкового страхування автоцивільної відповідальності (ОСЦПВ) або їх пролонгації. Основна причина полягає в тому, що цей вид страхування є обов'язковим і ніякі форс-мажорні обстоятельна не є підстава їздити без автоцивілки. Карантин нічого не змінив і відповідно до закону про обов'язкове страхування авто відповідальності , поліс ОСАГО повинен бути у всіх автовласників.

Згідно Державній службі статистики їх в Україні не так вже й мало. Автомобільна транспортна система країни налічує понад 9,2 млн транспортних засобів, у тому числі: 6,9 млн легкових автомобілів, 250 тис. автобусів, 1,3 млн вантажних автомобілів та понад 840 тис. одиниць мототранспорту.

Але все ж карантин позначився і на цьому виді страхування. За даними Моторного бюро останнім часом швидкими темпами збільшується кількість укладення електронних договорів автоцивілки. Якщо за підсумками минулого року їх було 15% від загального обсягу укладених договорів, то на початку цього вже майже в два рази більше. І за прогнозами учасників ринку, ця тенденція буде продовжуватися і далі. Поліси можна купувати, як на сайті страхової компанії, так і на сайтах - агрегаторах як наш https://britishinsurance.com.ua/osago можна оформити електронний поліс ОСЦПВ в Україні. При чому в нашому варіанті не треба самому,  заходячи на кожен сайт вивчати цінові пропозиції компаній, а можна все побачити відразу, обравши собі договір. І головне-бути впевненим у надійності страховика та достовірності поліса. Ми зробили експертну роботу за вас, відібравши надійних в цьому періоді страховиків, які мають комплекс розрахункових показників, що характеризують швидкість виплат, рівень офіційних скарг на хорошому рівні. Але найголовніше – якщо раптом страхова компанія без достатніх на те причин відмовить вам у виплаті – ми будемо захищати вас офіційно. Цим і пояснюється такий підвищений попит на електронну автоцивілку.

Карантин буде сприяти розвитку електронних послуг. Він мимоволі став суттєвим поштовхом у розумінні різних верств населення, що отримати послугу через інтернет це зручно-не треба виходити з дому, швидко - не витрачаєш багато часу, так як всі професійні агрегатори, як British Insurance продумані до дрібниць, ефективно – отримуєш якісну послугу і надійно –виробляєш оплату по захищеному каналу з допомогою однієї з двох платіжних систем.

Розрахувати вартість ОСЦПВ та ДЦВ

Розрахувати вартість ОСЦПВ та ДЦВ

Розрахувати тут вартість ОСЦПВ та ДЦВ

За держ. номером
За параметрами авто
Cтрахові компанії, які ми відібрали по методиці Британської надійності
не використовуйте поле, якщо авто тільки зареєстроване
Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Зі знижкою до 22% 

Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги
Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Зі знижкою до 22% 

Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Вказуйте правильне місце реєстрації власника ТЗ – страхова компанія не зареєструє поліс з невірно вказаним населеним пунктом

"Технології дають можливість робити великі речі. Ви повинні бути оптимістично налаштовані щодо того, що технологія може зробити в руках людини" –зазначав Сатья Наделла, головний виконавчий директор корпорації Microsoft.

Новини по темі: