Oakeshott Insurance Group - Лондонська страхова група. Робота в нових умовах в Україні

Oakeshott Insurance, страховий брокер Ллойдс у Лондоні в умовах воєнного часу в Україні. Наша допомога українцям

Oakeshott Insurance, брокер Ллойдс допомагає українському страховому ринку з 1994 року. Представництво у Києві, відкрите у 2000 році, не переривало свою роботу і у ці важкі місяці війни. Офіси компанії в Лондоні, Валенсії та Молдені також роблять свій внесок у підтримку українських колег та громадян. Lloyd's of London, Лондонський Ллойд або просто Ллойд — відомий ринок страхування, який іноді називають страховою компанією. Насправді Ллойд є місцем, де зустрічаються андеррайтери зі страховими брокерами, які і є світовими брокерами Ллойда, для укладання договорів страхування та перестрахування.

Основною метою є забезпечення нормального функціонування міжнародної страхової системи, навіть з урахуванням усіх обмежень, що накладаються воєнним часом. Ми всі мріємо про мир. Але розуміємо, що наше завдання також допомогти вижити, вистояти, налагодити життя.

Відразу після 24 лютого ми налагодили передачу фінансової допомоги своїм співробітникам, нашим друзям та партнерам в Україні. Відправляли одяг та продовольство.

Крім того, надавали допомогу українцям, які приїжджають до Іспанії у вирішенні питань, що виникли після прибуття в нову країну. Зокрема, відкриття рахунку в банку, реєстрація в поліції та в медичній системі, визначення дітей у школи та навчання початкам іспанського тощо. буд. Найскладніше – допомогти з житлом, але й це найскладніше в туристичному регіоні вирішимо.Інший напрямок, професійний – здебільшого пов'язаний із зміною роботи страхової системи, нововведеннями на ринку перестрахування, у зв'язку з війною та запровадженими санкціями. Але нам багато вдалося в цьому напрямку. Робота налагоджується!

Oakeshott Insurance, страховий брокер Ллойдс в умовах воєнного часу та наш в Україні Британський страховий агрегатор British Insurance. Продаж автострахівок онлайн

Також успішно, незважаючи на складності воєнного часу, просувається ще один напрямок нашої роботи, а саме створений в Україні Британський страховий агрегатор British Insurance, що спеціалізується на онлайн-продажах "автоцивілки", ДЦВ (додаткова цивільна відповідальність), туристичного страхування та інших онлайн продуктів. І незабаром увімкнемо онлайн - продаж зеленої карти. Активізація цього методу реалізації страхових товарів – найважливіший показник те, що життя – налаштовується, попри тяжкості. Те, що вона повертається на мирні рейки.

Адже у нашій Британії всі основні види страхувань в основному понад 60% страховок продаються через сайти-агрегатори вже з початку 2000-х років. У нас – у Oakeshott Британії та Oakeshott British Insurance Agency (OBIA) в Україні – вже три роки тому сформувалася мрія створити подібний цивілізований ринок в Україні. І ось мрія втілилася в реальний сайт. Після різкого спаду наприкінці лютого та березні 2022 – у квітні він повернувся до життя.

Агрегатор допомагає українцям знайти найоптимальніше страхування. Тому ми й надалі допомагатимемо покупцям страхових послуг знайти те, що їм потрібно.Безліч запитів користувачів та клієнтів ми спостерігаємо: «скільки коштує страховка на авто», «рейтинг страхових компаній в Україні», «штраф за відсутність страховки» та багато інших, на які є повні та точні юридичні консультації, та практичні поради. Тобто оперативно та вигідно придбати поліс від надійного страховика. Тут і наша строга Британська методика визначення надійності наших страхових партнерів. Цивілізованому інтернет-страхування в Україні – бути!

 

Георгій Гришин

Громадянин Британії

Президент Oakeshott Insurance Group

Новини по темі: