Обов’язкове автострахування в Німеччині

Оснащений мотором транспортний засіб, зареєстрований в Німеччині, підлягає обов'язковому страхуванню відповідальності перед третіми особами - аналог нашої "автоцивілки". Без страховки ніяких номерів на машину в Німеччині отримати неможливо.

Страхування представлене трьома видами

Це Kfz-Versicherung або наше ОСАЦВ, Teilkasko – середня або часткове страхування машини, що покриває ризики розбите скло, стихійне лихо, пожежа та Vollkasko – повне КАСКО.

Поліс автострахування - це обов'язковий документ для власника транспортного засобу і гарантія від непередбачених ситуацій. У Німеччині до цього питання ставляться досить серйозно. Розроблені спеціальні системи аналоги нашого сайту агрегатора British Insurance на якому автовласникам пропонуються варіанти різного рівня, з різними елементами покриття і різними умовами.

Скільке коштуе обов'язкове страхування у Німеччені

Вартість німецького ОСАЦВ насамперед залежить від того до якої категорії відноситься водій – початківець або досвідчений. Попередні ціни на цю страховку складають від 150 євро до 1000 євро і також залежать від параметрів авто: об'єм двигуна, марка автомобіля і т. д.

Внески сплачуються раз у рік, раз на півроку, щоквартально або щомісячно. При цьому місячні внески обходяться дорожче, ніж оплата відразу за рік. На ціну також впливає обрана компанія — це особливо важливо, якщо досвід роботи з попереднім страховиком був не дуже вдалим. Розрахувати і оформити страховий поліс онлайн допоможе калькулятор ОСАГО який визначить точну суму для кожного класу транспорту.

Що покриває?

Страховка Versicherung покриває, як і в нашому ОСЦПВ, матеріальну, фінансову  персональний шкоду, заподіяну третім особам під час водіння. Звичайно ніякі особисті втрати пов'язані з ДТП не покриваються.

На фото ми бачимо приклад, як можна купити в Німеччині поліс онлайн. Треба заповнити зазначені на сайті агрегаторі форми і після цього точно, як і на нашому сайті British Insurance, отримати перелік полісів страхових компаній з різними умовами і різними цінами .Крім того, ми також пояснюємо переваги тієї або іншої компанії.

Кожен поліс включає належні за законом мінімальні вимоги до покриття збитків, а також додаткові послуги та різні сервіси.

Водій, при виборі поліса автострахування онлайн може взяти тариф під себе, з урахуванням стилю водіння, характеру життєвих ситуацій, і іншим деталям. Так, наприклад, те, чого немає у нас, в Німеччині треба вказати скільки ти збираєшся проїхати протягом року на цьому автомобілі, якщо ти проїдеш більше, то треба буде доплачувати страхової компанії.

 За шкоду здоров'ю потерпілих, включаючи пасажирів, що знаходяться в автомобілі, страхові кампанії зобов'язані виплатити до 7,5 млн. євро. Ліміт на ремонт або відновлення транспортного засобу потерпілого становить до 1,12 млн євро. Також покривається до 50 тис. євро шкоду, завдану справах потерпілих, наприклад, якщо із-за аварії чоловік не встиг на поїзд.

Як ми бачимо просунутий і цивілізований ринок Німеччини користується послугами посередників, як наш сайт British Insurance, який дозволяє відповідно до ваших умов вибрати підходящу вам страхову компанію, вибрати відповідні умови і бути впевненим, що цей вибір буде виправданий.

Розрахувати вартість ОСЦПВ та ДЦВ

Розрахувати вартість ОСЦПВ та ДЦВ

Розрахувати тут вартість ОСЦПВ та ДЦВ

За держ. номером
За параметрами авто
Cтрахові компанії, які ми відібрали по методиці Британської надійності
не використовуйте поле, якщо авто тільки зареєстроване
Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Зі знижкою до 22% 

Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги
Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Зі знижкою до 22% 

Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Вказуйте правильне місце реєстрації власника ТЗ – страхова компанія не зареєструє поліс з невірно вказаним населеним пунктом

Адже ми знаємо всі параметри, за якими оцінюється страхова компанія в Україні з точки зору МТСБУ (швидкість виплат, рівень скарг і т. д.) і намагаємося вберегти вас від покупки поліса, який може виявитися пустушкою і не покриє серйозні витрати за можливі збитки.

Але якщо все ж труднощі у вас виникнуть – ми обов'язково допоможемо вам.

Новини по темі: