Електромобілі поспішають до України

Електромобілі користуються все більшою популярністю як у світі, так і в Україні. Для когось найважливішим, у придбанні такого транспорту є чиста екологія, для когось економія коштів на паливо, а для деяких і те й інше разом. Лише за дев'ять місяців поточного року в Україні було зареєстровано 24,4 тис. електромобілів, що у 2,7 разів більше, ніж за аналогічний період на рік раніше. І це за первинної реєстрації. При цьому кількість нових зареєстрованих автомобілів становила 20%, тоді як роком раніше було 15% від загального обсягу.

За даними асоціації автовиробників України "Укравтопром", у вересні кількість зареєстрованих електромобілів зросла на 12% порівняно з попереднім місяцем та у 2,7 разу ніж у вересні 2022 року.

У ТОП-5 нових, які мають попит електромобілів входять: Volkswagen ID.4, Volkswagen ID.6, Toyota BZ4X, Honda E, BYD Yuan Plus. У п'ятірку авто - Nissan Leaf, Volkswagen e-Golf, Tesla Model 3, Tesla Model Y і Renault Zoe. При цьому запас ходу від 400 до 550 кілометрів мають BYD DOLPHIN, BYD QIN PLUS, Volkswagen ID.3, Volkswagen ID.4 X, Volkswagen ID.6 X та низку інших.

Заходьте через калькулятор та розрахуйте вартість автострахування (автоцивілка онлайн електромобіля) з гарною знижкою до 22%.

Новини по темі: