Як купити поліс автоцивілки в Україні найвигідніше і надійно в 2022 році

Розберемо теоретично і практично можливості на фінансовому ринку України з придбання найбільш дешевого поліса ОСЦПВ, але при цьому скомбінуєм дві умови , які ми вам радимо витримувати завжди. Ну і особливо зараз в період розпочавшогося страхопада, коли ряд страхових компаній самі здали свої ліцензії, а ще ряд мають призупипинені ліцензії регулятором -НБУ. І так ці 2 умови:

1) пошук найдешевшого варіанту;

2) впевненість в надійності компанії, виконанні вимог за нормативами платоспроможності та розкриття структури власності.

1.Вибір варіантів покупки поліса автоцивілки

 

Як і роблять безліч користувачів: відкривають на публічному інтернет-ресурсі (страхової компанії ск) спеціальний калькулятор, щоб самостійно дізнатися вартість страховки на автомобіль в Україні. Але відкривши на сайті однієї з СК, ви дізнаєтеся розрахунок ціни тільки однієї компанії. Потім шукають на інших сайтах компаній і порівнюють ціни, а хто то ще намагається знайти відгуки або інформацію про СК. А ще т вводять в пошуковик запити типу: «скільки коштує ОСАГО в 2021 році?» або «як розрахувати вартість ОСАГО?». Чи слід самому робити розрахунки з завданням: вартість поліса автоцивілки? Якщо у вас є вільний час і ви хочете стати фахівцем в страхуванні і згадати математику -то звичайно так.

Далі вам вибирати -ідті в найближчий офіс або до страховому агенту, який продає найчастіше поліс однієї СК і буде вам говорити , що він найкращий за ціною.Тому ми вам радимо зайти на сайт - агрегатор, як наш British Insurance https://britishinsurance.com.ua/ru/osago і зайшовши на сторінку ОСАГО, увійти в калькулятор і за хвилину дізнатися діапазон цін різних СК і з різними умовами. Вибравши прийнятні умови і СК з переглянутої інформації, купити електронний поліс автоцивілки і за п'ять хвилин отримати його на свою електронну пошту. І він буде точно оптимальним і економним за ціною - ви не платите за роботу продавця або агента, а ще ви отримаєте знижку від нас.

2. Умови, що впливають на ціну електронної автоцивілки. Франшиза

 

Прямо в калькуляторі ви можете переглянути різні варіанти: до 10% від вартості поліса, можна заощадити, включивши в договір - франшизу, тобто суму, яка не буде виплачуватися страховою компанією в разі нанесення шкоди. Тут вибирати вам, розуміючи, що в разі ДТП величина збитку буде скорочена, а при невеликих пошкодженнях виплат не буде.

 

3. Умови, що впливають на ціну електронної автоцивілки. Акції на British Insurance

 

Варто стежити за акціями з продажу електронних полісів. У нас регулярно на British Insurance проходять такі акції і змінюються знижки для різних СК. Не тягніть з покупкою поліса до останнього дня закінчення його дії. Ось ви як раз і бачите акцію на поліса СК ​​»Евроінс-Україна» зі знижкою від нас на 16%.

4. Знайте про свої права на пільги

На покупку поліса автоцивілки зі знижкою 50% мають право:

 • пенсіонери,

 • інваліди ІІ групи,

 • особи, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи і віднесені до інвалідів I або II категорії,

 • учасники війни.

При цьому ці люди повинні самі керувати авто, але при цьому обсяг двигуна, його не повинен бути більше 2500 сантиметрів кубічних. Нагадуємо, що:

 • вони не мають юридичного права купити поліс ОСАГО за пільговою ціною ще кому-не будь,

 • поліс не спрацює якщо за кермом транспортного засобу був чоловік на момент ДТП, який не мав право на пільгове придбання.

5. Як купити і з економією і надійно

Потрібно не забувати про важливий фактор № 2. Інакше ваш «вигідний» поліс при ДТП може перетворитися в серйозний збиток для вашого бюджету або бюджету сім'ї. Ми писали в статтях про наші методики відбору СК по ряду щоквартальних показників, що публікуються МТСБУ. СК, які мають дуже великі терміни врегулювання, або мають високий рівень скарг (понад 2%) або частку вимог, врегульованих в термін до 90 днів з дати ДТП всього лише 10-30%, а не 60 -70%, точно так же продають свої поліса і в тому числі через деякі сайти- агрегатори. Нещодавно глава НБУ Кирило Шевченко в своєму пості в фейсбуці заявив: «На жаль, Кількість страхових компаний - порушників вимог регулятора до платоспроможності залішається суттєвою. Станом на 1 квітня 44 страховики-ліцензіати не віконували норматив платоспроможності та достатності капіталу або ризиковості активів». Ми не продаємо такі поліса вам і не рекомендуємо купувати їх у компаній з такими показниками. Коли ви розглянете ці показники у нас на сайті, і ввівши в єдину форму свої особисті дані та параметри авто в калькуляторі, натиснете «British Insurance рекомендує» - отримуєте вибір кращих компаній за нашою методикою.

 

Новини по темі: