Україна в 2020р переведе в онлайн 50 пріоритетних послуг

Пандемія справила величезний вплив не тільки на економіки багатьох країн, але і на поведінку людей, їх спілкування, дії. Ця непередбачувана ситуація дала різкий поштовх переходу на онлайн спілкування, онлайн ведення бізнесу, онлайн життя. Тобто, те до чого б світ прийшов через десятиліття, відбулося за кілька місяців. Перебуваючи на карантині люди зіткнулися з тим, що єдиною можливістю, наприклад, придбати поліс автоцивілки, продукти або ліки, не піддаючи своє здоров'я ризику, можна тільки шляхом покупки онлайн. І це тільки початок.

Як зазначив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, Україна протягом поточного року переведе в режим онлайн 50 пріоритетних послуг, що буде відповідати 80% усіх звернень громадян. Через державний портал "Дія" вже зараз реалізовано 27 публічних послуг онлайн.

"Уряд посилює і буде посилювати курс на цифровізацію. Розуміючи цей тренд, ми закладаємо його в основу державно стратегії. Ми будемо реалізовувати ці стратегії трансформації у всіх сферах. Ми говоримо не тільки про водійських правах і паспорті в додатку, але і про освіту онлайн, соціальні послуги онлайн, підприємництво онлайн і інших важливих речах онлайн", -зазначає прем'єр-міністр.

Це звичайно торкнеться і страховий сектор, який також змушений буде реалізовувати онлайн більшу частину своїх продуктів, особливо таких як ОСЦПВ, Оскільки купівля електронного поліса автоцивілки в Україні буде гарантією успішної угоди. Особливо це стосується сайтів агрегаторів, типу як British Insurance , які дають не тільки надійність придбання, але і вибору страховика з вже професійно відібраних компаній. А для того, що б правильно відібрати потрібно добре знати ринок страхування в Україні, вміти правильно порахувати показники фінансової надійності страхової компанії.

 Так само необхідно знати всі основні параметри роботи страхової компанії на ринку обов'язкового страхування відповідальності власників автотранспортних засобів та розуміти їх суть. Ряд з них як раз і просигналізує: яке відношення компанії до клієнтів, чи є у неї кошти на швидку оплату збитків,  тобто чи затримує вона грошовий потік по виплатах. Ми намагаємося це робити для вас, оновлюючи дані по страховим компаніям щоквартально.

І електронна автоцивілка онлайн, це тільки старт масових електронних продажів страхових послуг. Скоро стане звичним придбання на сайтах агрегаторах полісів "Зелена карта", добровільного медичного страхування, страхування дітей від нещасного випадку в школі або на прогулянці, страхування квартири від затоплення сусідами відповідальності або від їх затоплення вами і багато іншого.

Страховий ринок великий послуг багато і в поєднанні з онлайн можливостями він стане більш доступним і зрозумілим, як населенню, так і бізнесу.

Новини по темі: