За 5 місяців в Україні скоротилася кількість ДТП на 3,7% і збільшилася смертність у них на 14,3%. Захистить себе.

Напевно, вперше за великий проміжок часу, кількість дорожньо-транспортних пригод в Україні зменшилося. Так за даними Патрульної поліції України в січні-травні 2020 року зареєструвала 58 000 ДТП, що на 3,7% менше, ніж за аналогічний період 2019 року.

При цьому кількість аварій, в яких постраждали люди зросла на 4,2% до 8800 тисяч. Також збільшилася кількість травмованих –це майже 11 000 чоловік (+ 4,3%) і число загиблих склало 1200 чол. (+ 14,3%),

Якщо скорочення кількості ДТП можна пояснити карантином, то зростання постраждалих, травмованих і загиблих пояснити неможливо.

У більшій частині регіонів за цей період кількість ДТП знизилася. Так в Києві на 11,2% до 14,2 тис., у Житомирській області на 10,2% до 1,3 тис., у Львівській-на 8,9% до 3,77 тис., у Миколаївській на 8,6% до 1,2 тис. та Одеській області на 5,2% до 5,2 тис. При цьому збільшилася кількість ДТП в Донецькій області на 11,4%, У Закарпатській та Запорізькій по 11,1% та Рівненській на 10%.

Що стосується загиблих в цих ДТП у Луганській області їх стало 2,5 разів більше ніж за 5 місяців минулого року, в Закарпатській області в два рази більше, у Дніпропетровській на 84,6% або 96 осіб життя забрала дорога.

За дослідженням ДТП проводиться Патрульної поліцією винуватцями аварійних ситуацій в основному є водії, які або перевищували швидкість, або порушували правила маневрування.

Україна займає 6 місце в Європі за смертністю на дорогах. Поліпшити цю ситуацію може введення відео -фіксації на дорогах і збільшення розміру штрафу, але усунути - тільки особистий самоконтроль водія, шанобливе ставлення на дорогах і розуміння того, що найціннішим є людське життя. Нагадаємо, з 1 червня в Києві та Київській області 50 камер фіксуватимуть порушення правил дорожнього руху: з них 20 - у столиці і 30 в області. Фактом порушення є перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш ніж на 20 км / год.

Розрахувати вартість ОСЦПВ та ДЦВ

Розрахувати вартість ОСЦПВ та ДЦВ

Розрахувати тут вартість ОСЦПВ та ДЦВ

За держ. номером
За параметрами авто
Cтрахові компанії, які ми відібрали по методиці Британської надійності
не використовуйте поле, якщо авто тільки зареєстроване
Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Зі знижкою до 22% 

Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги
Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Зі знижкою до 22% 

Авто на єврономерах
Є ліцензія таксі
У мене є пільги

Вказуйте правильне місце реєстрації власника ТЗ – страхова компанія не зареєструє поліс з невірно вказаним населеним пунктом

Але так само хочемо нагадати, що якщо ви потрапили в ДТП і навіть не були винні, виписати штраф за відсутність страхового поліса ОСЦПВ поліція може, а так само зробить це або при складанні протоколу. В інших випадках це розцінюється як перевищення посадових повноважень. Штраф становить від 25 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 425 до 850 грн). Тому зайдіть на наш сайт-агрегатор Британський інтернет - магазин British Insurance - https://britishinsurance.com.ua/osago і ви можете оперативно обрати надійну страхову компанію, прийнятний тариф, отримати знижку від нас  і підтримку в разі виникнення питань будь-якої складності. Зробіть покупку електронного ОСЦПВ і отримаєте поліс на свою електронну пошту.

 

 

Новини по темі: